Δημιουργικά σεμινάρια στη Χειροτέχνικα Νοεμβρίου 2023

Πριν λίγες μέρες σου μίλησα για τη συνάντηση των Greek Women Bloggers στη Χειροτέχνικα, τώρα ήρθε η ώρα να σου μιλήσω για τα δημιουργικά σεμινάρια που μπορείς να παρακολουθήσεις εκεί!




Τα σεμινάρια που διεξάγονται και τις 3 ημέρες καλύπτουν όλες τις δημιουργικές σου ανησυχίες, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις κάτι που σε ενδιφέρει γι'αυτό συνέχισε να διαβάζεις!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι μπορείς να «μάθεις» στη Χειρότεχνικα;



  • Να δημιουργήσεις τα δικά σου κοσμήματα!

Σε ποιον δεν αρέσουν τα κοσμήματα; Πόσο μάλλον όταν είναι χειροποίητα! Και πόσο μεγαλύτερη αξία έχει, όταν φοράς ή χαρίζεις σε κάποιον ένα κόσμημα που έχεις φτιάξει με τα ίδια σου τα χέρια!

Δες εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων κοσμήματος

Εννοείται ότι σου προτείνω το δικό μου σεμινάριο Σκουλαρίκια με πολυμερικό πηλό, αλλά υπάρχουν κι άλλες επιλογές για όλα τα γούστα!





  • Να μάθεις να ράβεις!

Έχεις την ευκαιρία να μπεις εύκολα και απλά στον μαγικό κόσμο της ραπτικής! Να μάθεις τεχνικές, να εξασκηθείς σε αυτές με μια ραπτομηχανή και στο τέλος να πάρεις το δημιούργημά σου μαζί σου!

Είτε είσαι αρχάριος (δεν έχεις πιάσει ποτέ κλωστή στα χέρια σου), είτε έχεις κάποιες βασικές γνώσεις, στη φετινή εκδήλωση σίγουρα θα βρεις ένα σεμινάριο που θα σε ενδιαφέρει και θα σε προκαλέσει να αναπτύξεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου.

Δες εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων ραπτικής


  • Να φτιάξεις τα δικά σου διακοσμητικά 

Ψάχνεις ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία για να στολίσεις το σπίτι σου; Θα ήθελες να προσφέρεις όμορφα δώρα στους συγγενείς και τους φίλους σου, αλλά σε απασχολεί το κόστος; Τι καλύτερο από κάποιο διακοσμητικό, που θα είναι μοναδικό επειδή θα το έχεις φτιάξει εσύ, “με τα χεράκια σου”;

Τα σεμινάρια Διακόσμησης της Χειροτέχνικα περιλαμβάνουν όλα αυτά που έχεις δει και -μέχρι τώρα- δεν ήξερες πώς δημιουργούνται!

Δες εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων διακόσμησης


  • Να μάθεις να ζωγραφίζεις

Ανακάλυψε τον κόσμο του σχεδίου και την τέχνη της ζωγραφικής! Επίλεξε ανάμεσα σε 2 σεμινάρια από την Art & Hobby


  • Να φτιάξεις τη δική σου μπύρα

Ναι, καλά διάβασες. Η διαδικασία, όσο δύσκολη και περίπλοκη μπορεί να σου φαίνεται, άλλο τόσο εύκολη και διασκεδαστική είναι στην πραγματικότητα. Έλα λοιπόν να φτιάξουμε και να εμφιαλώσουμε τη δική μας μπύρα!


Τι πρέπει να κάνεις; Μπες στο πρόγραμμα των craft rooms στο site της Χειροτέχνικα, δες αναλυτικά όλα τα σεμινάρια και κλείσε τη θέση σου σε όσα επιθυμείς! Οι θέσεις είναι περιορισμένες και σε κάποια έχουν ήδη εξαντληθεί!


Σε περιμένουμε 3-5 Νοεμβρίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου!


Δέσποινα,
ιδρύτρια των Greek Women Bloggers







Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by Greek Women Bloggers