Συνέντευξη της Κάτιας από τα Smell of mommy & Katia's beauty world στις Greek Women Bloggers

Σήμερα στη στήλη Meet the blogger φιλοξενούμε την Κάτια από τα ιστολόγια Smell of mommy και Katia's beauty world.

Πότε ξεκίνησες το blogging;
Το beauty blog το ξεκίνησα το 2013 λίγο μετά αφού είχα τελειώσει το σχολείο. Ένα πρωινό στον υπολογιστή του φίλου μου, μην γνωρίζοντας καν τι ξεκινάω! 
Δεν ξεκίνησα καν στον blogger φαντάσου. Η πρώτη μου απόπειρα ήταν σε άλλη πλατφόρμα!


Το mommy blog μου το ξεκινήσαμε μαζί με την Δέσποινα τον Δεκέμβρη του 2014 όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο μου αγοράκι. Ως εγκυμονούσα λοιπόν, λίγο πριν βιώσω το θαύμα της μητρότητας!

Meet the blogger Κάτια από τά ιστολόγια Katia's beauty world και Smell of mommy
Πες μας λίγα λόγια για σένα; Είμαι η Κάτια 25 χρονών και μαμά 3 μικρών υπέροχων αγοριών που μου έχουν κλέψει την καρδιά και το μυαλό! ! Αγορομάνα λοιπόν!
Καλλιτεχνική ψυχή με αγάπη και ταλέντο στο γράψιμο από το σχολείο ακόμα....
Λόγω οικογένειας έχω βάλει παύση σε πολλά άλλα πράγματα στην ζωή μου όπως σπουδές, που ελπίζω να εκπληρώσω κάποια στιγμή! (π.χ.παράτησα σπουδές υποκριτικής στη μέση λόγω εγκυμοσύνης)
 Σκοπός μου; Να δώσω πανελλήνιες για πρώτη φορά μιας και στο σχολείο τότε δεν ήθελα και δεν έδωσα! Τρέλα αρκετή έτσι;

Με τι θέματα ασχολείσαι στο blog σου;
Το Katia's beauty world με καθαρά θέματα και προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης, μόδας κλπ. Ό,τι αφορά την γυναικεία πλευρά δηλαδή!
Και το Smell of mommy με θέματα μητρότητας, σχέσεις γονέων και παιδιών, ψυχολογίας π.χ.της ενσυναίσθησης και διαφόρων άλλων τρόπων διαπαιδαγώγησης, βιβλιοπαρουσιάσεις -  βιβλιοπροτάσεις και ειδικά πάνω στο παιδικό βιβλίο μα κυρίως με ό, τι έχει να κάνει με την ψυχή! Με την ψυχή μιας μάνας, με την ψυχή ενός παιδιού....τα γνωστά άρθρα μου που τα ονομάζω από καρδιάς!


Meet the blogger Κάτια από τά ιστολόγια Katia's beauty world και Smell of mommy
Τι δε σου αρέσει στο blogging;
Στην ελληνική κοινότητα του blogging,δεν μου αρέσει αυτός ο τοίχος που βλέπω! Η ανύπαρκτη αλληλοϋποστήριξη μεταξύ bloggers, η μη προθυμία βοήθειας και προσφοράς γνώσεων μεταξύ μας! 
Με στεναχωρεί όλο αυτό! Έτσι δεν μπορούμε οι bloggers να γνωριστούμε λίγο καλύτερα,να έρθουμε σε επαφή....

Τι έχεις κερδίσει από το blogging;
Γνωριμίες με άλλες bloggers και εταιρίες. Μια πολύ μικρή αναγνωρισιμότητα μέσω των άρθρων μου, πολλά προϊόντα που είχα την τύχη να τα γνωρίσω μέσω του blogging, κάποιες ωραίες επαφές και ακόμα πιο ωραίες συζητήσεις!


Meet the blogger Κάτια από τά ιστολόγια Katia's beauty world και Smell of mommy

Τι το ξεχωριστό έχει να προσφέρει το blog σου στους αναγνώστες σε σχέση με άλλα blogs παρόμοιας θεματολογίας;
Αλήθειες. Αυτό προσφέρει ασταμάτητα.Την αλήθεια μου. Άρθρα αβίαστα που βγαίνουν από την καρδιά μου, άλλοτε συμπαράστασης προς άλλες γυναίκες-μαμάδες, άλλοτε πιο συμβουλευτικού-εμπειρικού χαρακτήρα! 
Πάντα όμως με ειλικρίνεια και σεβασμό. Θα βρεις πολλά άρθρα μου να αγγίζουν θέματα λίγο πιο ταμπού, θέματα κοινωνικά, προβληματισμούς....πάντα με την δόση της καλής μου διάθεσης μέσα!
Νομίζω ότι διαβάζοντας τα άρθρα μου,"διαβάζεις" λίγο και από εμένα και αυτό είναι κάτι το μαγικό!
Meet the blogger Κάτια από τά ιστολόγια Katia's beauty world και Smell of mommyΠώς οργανώνεις τη δουλειά σου γύρω από το blogging;
Δεν την οργανώνω!
Εκτυπώσιμα από εδώ, ημερολόγια από εκεί, ξανά εκτυπώσιμα....μέχρι που θα μου έρθει η έμπνευση και απλά θα ανοίξω το laptop να γράψω!

Ποιος είναι ο στόχος σου για το blog σου σε ένα χρόνο από τώρα;

Στόχος μου; Να γίνει σαφώς πιο γνωστό το blog μου και τα άρθρα μου, να έχει σαν περιεχόμενο πολλά όμορφα και ποιοτικά άρθρα και κάτι λίγο πιο διαφορετικό. 
Να γίνει λίγο πιο"επιλεκτικό"και από άλλες bloggers, να δω να το εκτιμούν και άλλες bloggers που ενώ μπορεί να σε διαβάσουν και να συμφωνήσουν μαζί σου, αυτό το share δεν θα το πατήσουν! Το γιατί,άγνωστο για μένα!Ευχαριστούμε την Κάτια για τη συνέντευξη. Αν θέλεις να είσαι η επόμενη blogger που θα φιλοξενήσουμε διάβασε περισσότερα για τη στήλη Meet the blogger


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου