Ποιο στηρίζουν τις Greek Women Bloggers Γνώρισέ τους (Β' μέρος)


Πολύ θα θέλαμε να συμπεριλάβουμε όλους όσους υποστήριξαν και βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης σε ένα post, όμως είναι τόσοι πολλοί και όσα έχουμε να πούμε για αυτούς τόσα πολλά που δεν θα ήταν εφικτό! Αν θέλεις ρίξε μία ματιά στο Α' Μέρος για να γνωρίσεις τους μεγάλους χορηγούς των Greek Women Bloggers, τη δράση τους και τα δώρα που προσφέρουν στις παρευρισκόμενες της εκδήλωσης!





Κοπή πίτας χωρίς Πρωτοχρονιάτικη Πίτα δεν γίνεται φυσικά! Και αυτό το έχει αναλάβει το Sweet Spot, αυτό το μικρό κόσμημα του οποίου οι δημιουργίες είναι τόσο μα τόσο όμορφες που θέλεις να τις χαζεύεις με τις ώρες!



Το THE SWEET SPOT ιδρύθηκε από την Μαρία και την Ζωή Βιδάλη, μητέρα και κόρη. Γεννήθηκε από αγάπη για την ζαχαροπλαστική, τις εκλεκτές γεύσεις και όλη την  δημιουργικότητα που μπορείς να εκφράσεις μέσα από αγνές πρώτες ύλες. Ξεκίνησε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2009, σαν παρασκευαστήριο μαζί με ένα μικρό κουκλίστικο κατάστημα στην Νέα Φιλοθέη Αθηνών και στη συνέχεια, το 2012, μεγάλωσε το εργαστήριο και άνοιξε δύο καταστήματα ζαχαροπλαστικής στην Κηφισιά και στο Χαλάνδρι στην καρδιά της αγοράς. Φέτος το The Sweet Spot κλείνει τα 10 χρόνια του και θα το γιορτάσει εγκαινιάζοντας από το Μάρτιο, ένα νέο χώρο στο Νέο Ψυχικό, πολύ ευχάριστο, όπου οι πελάτες θα μπορούν να πάρουν καφέ, να καθίσουν και να  απολαύσουν τα γλυκά του, αλλά και αλμυρά snacks, να βρεθούν με φίλους ή να συζητήσουν για την παραγγελία τους, αλλά και να ανακαλύψουν καινούριες γεύσεις της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής. Στα καταστήματα βρίσκεις μεγάλη ποικιλία από παιχνιδιάρικα cupcakes, cake pops, διακοσμημένα μπισκότα, layer cakes και ειδικά το αγαπημένο red velvet, ατομικά γλυκά,  macarons, τρούφες, patisserie και εξαιρετικό χειροποίητο παγωτόΤο The Sweet Spot έχει μεγάλο πελατολόγιο που περιλαμβάνει ιδιώτες, εταιρίες, εστιατόρια και event planners. Ειδικεύεται σε παραγγελίες γάμου, βάπτισης, γενεθλίων, party, εταιρικών εκδηλώσεων και παρέχει κάθε φορά custom γλυκά, τούρτες, candy bars, βασιλόπιτες, εταιρικά δώρα, lemonade bars, καρότσι παγωτού πάντα με άψογη εκτέλεση.
Το βέβαιο είναι ότι ανυπομονομούμε να δοκιμάσουμε την λαχταριστή βασιλόπιτα (και να ευχόμαστε να κερδίσουμε το φλουρί)!!

Ένας ακόμη χορηγός που συνέβαλε στην υλοποίηση της εκδήλωσης των Greek Women Bloggers και που μας τιμά με τη συμμετοχή του είναι οι Εκδόσεις Πατάκη. Γιατί ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλό βιβλίο; Γι' αυτό και οι Εκδόσεις Πατάκη προσφέρουν 3 βιβλία που θα κερδίσουν 3 τυχερές! 


Η Σ. Πατάκης Ανώνυμη Εκδοτική, Εμπορική και Διανεμητική Εταιρεία (Σ. ΠΑΤΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.Ε.) είναι κυρίως γνωστή ως ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ. Κατά βάση είναι ένας εκδοτικός οίκος. Τα είδη που παράγει είναι κυρίως βιβλία (το 98,5% των παραγομένων από την ίδια ειδών), ενώ ελάχιστο ποσοστό της παραγωγής της αποτελούν τα περιοδικά, το εκπαιδευτικό υλικό και το software. Τα βιβλία που εκδίδονται από την εταιρεία είναι Ελλήνων συγγραφέων και ξένων συγγραφέων μεταφρασμένα στα ελληνικά και είναι εκπαιδευτικά βιβλία, βιβλία για παιδιά και νέους, λεξικά, επιστημονικά βιβλία, λογοτεχνικά βιβλία, βιογραφίες, λογοτεχνικές ανθολογίες, ντοκουμέντα, βιβλία πρακτικής ζωής, ημερολόγια κ.ά. Η Σ. ΠΑΤΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.Ε. έχει ως κοινωνικό στόχο να προσφέρει στον πολιτισμό μας μέσα από την έκδοση κυρίως βιβλίων που θα συμβάλουν στην υλοποίηση των στόχων της παιδείας, θα βοηθήσουν τον Έλληνα πολίτη να γνωρίσει τον εαυτό του και το περιβάλλον του και θα του δώσουν εφόδια για την προσωπική του ανάπτυξη, που με τη σειρά της θα συμβάλει στην ανάπτυξη γενικά της χώρας. Πολλοί τίτλοι βιβλίων των Εκδόσεων Πατάκη έχουν βραβευτεί. Ενδεικτικά αναφέρεται το Κρατικό Βραβείο Παιδικού θεατρικού έργου το 2010 για το μυθιστόρημα "Τότε που κρύψαμε έναν άγγελο", και το 1ο Παγκόσμιο Βραβείο για την "Κινέζικη Κουζίνα" του Βαγγέλη Δρίσκα στο Gourmand World Cookbook Awards 2009, ως το "Καλύτερο βιβλίο Κινέζικης κουζίνας στον κόσμο".  

Στην οργάνωση αυτής της εκδήλωσης συμμετέχουν και φίλοι, όπως η Ναταλία Λαμπροπούλου Η Ναταλία εδώ και 1,5 περίπου χρόνο έχει φτιάξει ένα youtube κανάλι, τη Natalie's Cozyland με diy, ιδέες για το σπίτι και ότι μπορεί να κάνει τη ζωή μας πιο cozy! Παράλληλα φτιάχνει και κάποια αντικείμενα όπως οι κούπες, οι τσάντες και τα φούτερ τυπωμένα με τα σχέδιά της! Εκτός από το yoiutube θα τη βρείτε και στο instagram https://www.instagram.com/natalialampropoulou/
και όπως λέει η ίδια: Don't worry, be cozy!


Άλλος ένας blogger που μας βοήθησε είναι ο Πάνος IaTriDis. Ο Πανος Ιατρίδης γεννήθηκε το 1984. Το 2003 εισήχθη στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, απ'όπου αποφοίτησε το 2009 με βαθμό 9,66. Από το 2005 ασχολείται με τη γελοιογραφία και έχει δημιουργήσει ένα από τα πρώτα θεματικά ιστολόγια στην Ελλάδα όπου μοιράζεται τα σκίτσα του https://www.panosiatridis.gr/ ενώ έχει συνεργαστεί και με πολλές εφημερίδες , περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα. Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός το 2018
με το Project Masterchef που έλαβε μεγάλη δημοσιότητα https://www.panosiatridis.gr/search/label/masterchef Επίσης έχει πάρει μέρος σε πολλές εκθέσεις γελοιογραφίας και ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής ενώ ετοιμάζει την πρώτη του ατομική έκθεση.
Στην εκδήλωσή μας εκτός από την πολύτιμη βοήθειά του, μας έχει ετοιμάσει και μία "φωτογραφική" έκπληξη, που ανυπομονούμε να τη μοιραστούμε μαζί σας!



Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την αναφορά στην Τζίνα, της οποίας η βοήθεια είναι παραπάνω από πολύτιμη! Η Τζίνα μέσα από τον μαγικό της φακό και την ιδιαίτερη ματιά και αισθητική της θα μας χαρίσει τα πιο όμορφα "Κλικ"!


Η Τζίνα Βαρότση είναι μητέρα τεσσάρων γιων, εργάζεται στο λογιστήριο μεγάλης εταιρείας και παράλληλα είναι από τις πρώτες σχεδόν bloggers στον χώρο του διαδικτύου. Δημιούργησε το πρώτο της blog (Άρες Μάρες - Ημερολόγιο) το 2007, το οποίο είναι πια ανενεργό. Στην πορεία των χρόνων αγάπησε με πάθος την φωτογραφία, παρακολούθησε μαθήματα γύρω από αυτήν και το 2016 δημιούργησε τo Eikones & Psithyroi το οποίο διακρίθηκε από το Culture Trip ανάμεσα στα 10 top ελληνικά travel blogs για το 2017. Η συνεργασία της με επαγγελματίες, εταιρείες και τοπικούς φορείς στον τουριστικό τομέα έχει πολύ συχνά εγκωμιαστεί για την ποιότητα και το άψογο αποτέλεσμα της δουλειάς της. Πρόσφατα η αγάπη της για την διακόσμηση έγινε αιτία για ακόμα ένα blog, το «Collect Ideas - Get Inspired», στο www.tzinavarotsi.gr. Σε αυτό θα βρεις συγκεντρωμένες όμορφες εικόνες, ιδέες διακόσμησης, συνταγές μαγειρικής αλλά και έξυπνα tips και μυστικά για το σπίτι.

Αλήθεια τώρα... 1η Συνάντηση Γυναικών Bloggers, μαζί με κοπή πίτας, μαζί με κληρώσεις δώρων, γίνεται χωρίς καλλυντικά; Όχι, πες μου γίνεται; Γι' αυτό είναι εδώ αγαπημένες εταιρείες που θα φροντίσουν γι' αυτό και δεν θα μείνει καμία παραπονεμένη!

Όπως η Oriflame. Δεν υπάρχει γυναίκα να μην γνωρίζει αυτό το brand και είμαστε σίγουρες ότι όλες θα την έχετε δοκιμάσει! Γι' αυτό και η Oriflame θα κάνει δώρο σε 8 τυχερές 8 σετ προϊόντων! 


Η Oriflame η οποία γιόρτασε πρόσφατα τα 25 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα και πέρυσι τα 50 της χρόνια, κέρδισε πρόσφατα τρεις μεγάλες διακρίσεις που επιβεβαιώνουν τη σταθερή ανάπτυξη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη δημιουργία μια μοναδικής εμπειρίας στον τελικό καταναλωτή επιβραβεύτηκε η Oriflame στα Fashion and Beauty Awards 2019 που διοργάνωσε η Boussias Communications. Η επιτυχία της Oriflame είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιτυχία των ανθρώπων της, την αύξηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας και τη συμβολή τους στην εκπαίδευση του κοινού προκειμένου να εντάξουν τα προϊόντα της Oriflame στη ζωή τους με στόχο να βρουν ευεξία στην ομορφιά και ομορφιά στην ευεξία. 
«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που οι προσπάθειες μας στο digital περιβάλλον εμπνέουν και δημιουργούν αυθεντικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας και το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό» τονίζει η Κατερίνα Σκουλά, Marketing Director της Oriflame.
Η Oriflame ιδρύθηκε το 1967 από δύο αδέλφια και τον συνεργάτη τους, και είναι σήμερα μια πολυεθνική εταιρία καλλυντικών απευθείας πώλησης με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως. Το ευρύ της χαρτοφυλάκιο Σουηδικών, φυσικών και καινοτόμων προϊόντων προωθείται μέσω ενός δικτύου ενεργών μελών που αποτελείται από περίπου 3.6 εκατομμύρια ανεξάρτητους Consultants, που πραγματοποιούν ετήσιες πωλήσεις που υπερβαίνουν τα €1.5 δισεκατομμύρια το χρόνο.
Η Oriflame προσφέρει τη δυναμικότερη επιχειρησιακή ευκαιρία σε όσους θέλουν να αρχίσουν να κερδίζουν χρήματα από την πρώτη κιόλας ημέρα και να εργαστούν για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους μέσω της μοναδικής της επιχειρηματικής ιδέας - Κέρδισε Χρήματα Σήμερα και Πραγματοποίησε τα Όνειρά Σου Αύριο™.
Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο και τη φύση αποτελούν τις θεμελιώδεις αρχές λειτουργίας της εταιρίας και αντικατοπτρίζονται στην κοινωνική και περιβαλλοντική πολιτική της. Η Oriflame στηρίζει πολυάριθμα φιλανθρωπικά προγράμματα παγκοσμίως και είναι συνιδρύτρια του World Childhood Foundation.
Το μακροπρόθεσμο όραμα στην Oriflame είναι να γίνει μία πλήρως βιώσιμη εταιρία. Αυτό σημαίνει να ζούμε μέσα στα όρια του πλανήτη μας, να σεβόμαστε το περιβάλλον και να συνεισφέρουμε σε μία δίκαιη κοινωνία όπου όλοι μπορούν να ευημερήσουν.
Για αυτό, όταν συνθέτουν τα προϊόντα τους, πασχίζουν να χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά που συνάδουν με τις ισχυρές περιβαλλοντικές μας πολιτικές και δεν βλάπτουν το περιβάλλον. Στην πραγματικότητα, είναι μία από τις πρώτες εταιρίες που χρησιμοποίησαν φυτικά εκχυλίσματα στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και ανέκαθεν προσπαθούσαν να βελτιστοποιήσουν τη χρήση των συστατικών από ανανεώσιμες φυτικές πηγές.


Κι εμείς ανυπομονούμε να γνωρίσουμε το brand από κοντά!

Θα μείνουμε στα καλλυντικά και θα σου αποκαλύψουμε και τον επόμενο χορηγό.. το όνομα αυτού Dalon Cosmetics! Τα Dalon Cosmetics θα προσφέρουν 5 σετ έκπληξη σε 5 τυχερές στην κοπή πίτας την Κυριακή! Και το κάθε σετ είναι πολύ πλούσιο, πιστέψτε μας! Δεν θα σου τα αποκαλύψουμε όμως! Περιμένουμε να έρθεις να τα ανακαλύψεις εσύ!

Τα καλλυντικά  Dalon Cosmetics αποτελούν την ιδανική λύση για τη μέση Ελληνίδα που θέλει να φροντίσει μαλλιά, πρόσωπο και σώμα με ποιοτικό και οικονομικό τρόπο. Τα καλλυντικά Dalon Cosmetics θα τα βρούμε σε καταστήματα καλλυντικών, supermarkets και φαρμακεία. 

Θα μείνουμε στην περιποίηση, το pampering και το skincare και θα σου αποκαλύψουμε έναν ακόμα μεγάλο χορηγό. Τα καλλυντικά Simoun! Λέμε να σου αποκαλύψουμε ποια θα είναι τα μεγάλα δώρα, που θα κερδίσουν 3 τυχερές! Θα είναι ολόκληρα σετ αποτρίχωσης! Συσκευή για αποτρίχωση με κερί, ανταλλακτικά, ταινίες, ότι χρειάζεσαι για να αναβάλλεις το ραντεβού σου με την αισθητικό! Αμέ!


Τα καλλυντικά προϊόντα Simoun είναι συνδεδεμένα με την ασφαλή και αποτελεσματική αποτρίχωση στην Ελλάδα. Έχοντας κατακτήσεις την ελληνική αλλά και ξένες αγορές, η Simoun προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο, ό,τι έχει ανάγκη κάθε γυναίκα στην αποτρίχωσή της. Τα προϊόντα Simoun θα τα βρεις στα καταστήματα καλλυντικών. 



Για εσένα που προτιμάς πιο φυσικά προϊόντα περιποίησης και που ψάχνεις λίγο παραπάνω τα συστατικά, θα υπάρχει στην εκδήλωσή μας ένας χορηγός μόνο για σένα! Τα B- Earth Cosmetics! 3 σετ περιποίησης θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 3 τυχερές αυτή την Κυριακή και θα γνωρίσουν τις φίνες υφές, τα δροσερά αρώματα, την ιδιαίτερη και επιστημονικά επιλεγμένη σύνθεσή τους και την ξεχωριστή παρουσίασή τους! Η ελληνική εταιρεία B- Earth Cosmetics ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο περιποίησης και φροντίδας του δέρματός μας με τη βοήθεια της φύσης και της βιοτεχνολογίας. Τα προϊόντα θα τα βρεις στα φαρμακεία. 

Τα περιποιημένα άκρα δεν είναι δικαίωμα, είναι υποχρέωση! Από εμάς προς εμάς φυσικά! Και η Semilac το κατανοεί πλήρως! Κι εμείς συμφωνούμε. Γι' αυτό θα είναι μαζί μας την Κυριακή για να χαρίσει δώρα σε 10 τυχερές!



H Semilac δεν χρειάζεται συστάσεις. Την γνωρίζεις ήδη! Είναι η εταιρεία πίσω από τα πιο ευφάνταστα, καθαρά, περιποιημένα και stylish νύχια! Προτεραιότητά της είναι τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, και τα βερνίκια Semilac διακρίνονται για την εξαιρετική αντοχή τους, κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Στο ενεργητικό της έχει δεκάδες βραβεία και πιστοποιήσεις, ενώ βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών των γυναικών για βερνίκια νυχιών!

Ένας ακόμη χορηγός που θα θέλαμε να σου παρουσιάσουμε είναι το Θέατρο Ρετρό, το αγαπημένο θέατρο των παιδιών αλλά και όσων κρύβουν το παιδί μέσα τους! Το Θέατρο Ρετρό προσφέρει σε 6 τυχερές, 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Γιε-χσιεν, η Σταχτοπούτα από την Κίνα" και 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι" του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.



Η 'Θέατρο ΡΕΤΡΟ' δραστηριοποιείται στην παραγωγή θεατρικών παραστάσεων που αφορούν το παιδί και το παιδί μέσα μας. Πήρε το όνομα της από το απεσπασμένο α' συνθετικό της γαλλικής λέξης retrospectif που σημαίνει αναδρομικός. Η ακριβής σημασία της λέξης αναδρομικός είναι "αυτός που γίνεται στο παρόν και αναφέρεται στο παρελθόν". Η σημασία της λέξης συνδέεται με το μοτίβο και κύριο σκοπό της ομάδας. Ο ­ενήλικας που είμαστε (παρόν) που προσδιορίζεται και φέρει μέσα του ­το παιδί που ήμασταν (παρελθόν). Επιθυμία της 'Θέατρο ΡΕΤΡΟ' είναι η δημιουργία μιας θεατρικής εμπειρίας, που σέβεται όχι μόνο τη νοημοσύνη και την ευαισθησία του παιδιού, θεωρώντας το 'εν δυνάμει ενήλικα', αλλά και την προσωπική αισθητική και το χιούμορ του ενήλικα.Με την δράση της 'παραστάσεις Αυξημένης Φροντίδας' έχει παρουσιάσει τα έργα της σε χώρους, όπως: φυλακές της Θήβας, φυλακές Αυλώνας, Ξενώνας ΕΛΠΙΔΑ, Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο. Έχει ανεβάσει ως τώρα τρία θεατρικά έργα: 'Η πριγκίπισσα & το μπιζέλι', 'ΒατΡαπουνζέλ', 'Από που πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;' , για την παρουσίαση των οποίων έχει συνεργαστεί με χώρους, όπως: 'Κινητήρας Studio', Θέατρο Εν Αθήναις', 'ΠΟΛΗ Θέατρο', 'Το Σπίτι των Παραμυθιών – Το μουσείο αλλιώς', 'Gresk–Skole i Oslo', 'FILIA Griechisch–Deutche Kindertagesstatte', Μικρό Θέατρο Τζένη-Τσαγκαράδα Πήλιο. Έχει αναπτύξει συνεργασίες με σημαντικούς φορείς και εταιρείες όπως: Πρεσβεία της Νορβηγίας στην Αθήνα, Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, Aegean, DNV, Pelikan Hellas, Βυζαντινό Μουσείο, ΠΙΟΠ, 81η ΔΕΘ. Η 'Θέατρο ΡΕΤΡΟ' εδρεύει στην Αθήνα και παρουσιάζει τις παραστάσεις της, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Αυτή ήταν μία μικρή παρουσίαση των χορηγών που στήριξαν την προσπάθειά μας και πίστεψαν πολύ σε όλο αυτό που ετοιμάζεται για την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο Hard Rock Cafe! Η βοήθειά τους και η συνεισφορά τους ήταν παραπάνω από πολύτιμη και χωρίς αυτήν η ιδέα δεν θα είχε υλοποιηθεί! Την Κυριακή εκτός από την κοπή πίτας, τα δώρα που θα κληρωθούν και την γνωριμία που θα κάνουμε μεταξύ μας, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και με τους χορηγούς μας! 
Μετράμε ήδη τις ώρες για τη μεγάλη μας συνάντηση και η χαρά μας και η αγωνία μας δεν περιγράφονται! Θα χαρούμε πολύ να σε δούμε από κοντά!
Δέσποινα, Βίλλυ, Κατερίνα
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by Greek Women Bloggers